Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Thaise noedel salade met pinda dressing
Voorbereiding:
10
min
min
Bereiding:
5
min
min
Porties:
2
personen
Dit heb je nodig
1
stengel
lente ui
1
rode
paprika
1
gele
paprika
70
gr
rode biet
julienne
70
gr
wortel
julienne
200
gr
sojabonen
30
gr
cashewnoten
ongezouten
5
gr
koriander
5
gr
basilicum
175
gr
noedels
Voor de pindadressing
15
gr
gember
vers
1
teen
knoflook
1
el
pindakaas
biologisch
1
el
sojasaus
1
tl
honing
1
snuf
rode pepervlokken
15-30
ml
water
Zo maak je het
snijd de gember voor de pindadressing en snijd het vruchtvlees grof, pel de knoflook en snijd grof
doe de gember en knoflook samen met de andere ingrediënten voor de dressing, behalve het water, in een keukenmachine en meng
voeg nu een beetje water toe en meng tot een mooie dressing
snijd de lente ui in ringen en de paprika in reepjes, snijd de blaadjes van de koriander en basilicum fijn
bereid de noodles volgens de bereidingswijze op de verpakking en spoel ze af met koud water
voeg alle ingrediënten samen, giet de dressing er overheen, schep om en geniet ervan!