doe het volkorenmeel in een ruime kom, voeg het bakpoeder en het zout toe en schep met een lepel door elkaar
voeg de yoghurt, de olijfolie en de rozemarijn toe en schep met een lepel door elkaar (het wordt een soort kruimig beslag)
strooi wat meel op een houten snijplank en schep het beslag op de plank
vorm er een deeg van en snijd in vier gelijke delen
zet een koekenpan op matig vuur, rol het deeg voor één naanbrood plat met een deegroller (ongeveer 5 mm dik) bestrooi tijdens het rollen met wat meel zodat het niet gaat plakken
haal de uitgerolde plak deeg van de plank en leg in de pan zonder olie of boter, bak ongeveer twee minuten per kant of totdat het brood mooi goudbruin kleurt
herhaal met de andere deegballetjes
bak intussen de pijnboompitjes goudbruin in een kleine pan zonder olie of boter, onder regelmatig omschudden en snijd het vruchtvlees van de avocado in plakjes
laat de broden een beetje afkoelen op een rooster en beleg ze vervolgens met een topping naar keuze