Verse groenten en heerlijk mals vlees in de perfecte combinatie
Voorbereiding: 10 minmin
Bereiding: 10 minmin
Porties: 3
Dit heb je nodig
300grossenhaaspuntjes
1courgette
200grkastagnechampignons
200grPastinaak
200grsugarsnaps
200grkerstomaatjes
1handjepeterselievers
Wokolie om in te bakkenrijstolie
2elketjap
1elmaizena
Zo maak je het
Schil de pastinaak en snijd in blokjes van ongeveer 1x1 cm
Snijd plakken van de champignons
Snijd de courgette in blokjes van ongeveer 2x2 cm
Plaats een ruime pan met kokendwater op het vuur. Doe hier de pastinaak in
Voeg na 1 minuut de gesneden courgette, de sugarsnaps en de champignons toe en laat 3 minuten koken
Giet de groenten af en laat uitstomen
Snijd de kerstomaatjes doormidden
Plaats een wok op hoog vuur en doe hier een scheutje olie in (wokolie, rijstolie)
Bak het vlees omscheppend totdat deze mooi begint te kleuren maar van binnen nog vrij rouw is
Schep het vlees uit de wok en leg apart
Doe direct alle groente in de pan en bak deze op hoog voor totdat ze bijna gaar zijn (met gaar bedoel ik wat jij zelf lekker vindt. De een wil de groente zacht, de ander knapperig)
Voeg het vlees toe en schep door elkaar
Schep het vocht uit de pan, meng goed met de maizena en de ketjap en schenk terug in de pan