Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Noodles met wilde paddestoelen en aspergetips
Voorbereiding:
10
min
min
Bereiding:
10
min
min
Porties:
2
personen
Dit heb je nodig
100
gr
aspergetips
200
gr
wilde paddestoelen mix
1
rode paprika
1
rode ui
1
el
olijfolie
125
gr
volkoren noodles
2 nestjes
Sausje
2
el
ketjap manis
1
el
gembersiroop
1-2
tl
maizena
Zo maak je het
snijd de groenten grof (behalve de aspergetips) en leg ze in een vergiet (met daaronder een schaal) met gekookt, heet water en laat ze even voorgaren
maak een papje van een maizena met een eetlepel koud water
laat een wokpan heet worden en bak daarin de groenten op hoog vuur in een beetje olijfolie of wokolie
leg intussen de noodles in gekookt water (of, afhankelijk van welke noodles je hebt gekocht, laat je ze 4-5 minuten koken in een pan)
voeg de ketjap manis en gembersiroop toe aan de groenten, voeg het maizena papje toe en roer goed door
giet vervolgens de noodles af en voeg ook toe, roer door elkaar