Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Spaans gazpacho recept
Maak deze gazpacho 's middags helemaal klaar plaats hem in de koelkast en serveer hem 's avonds
Bereiding:
10
min
min
Totaal:
10
min
min
Porties:
4
Dit heb je nodig
350
gram
trostomaten
1
paprika
rood
½
komkommer
1
teen
knoflook
½
zoete ui
40
ml
olijfolie
extra vergine
zout
naar smaak
3
eetlepels
wittewijnazijn
Zo maak je het
Snijd de tomaaten en de komkommer in grove stukken
Pel de ui en snijd in stukken
Pel de knoflook
Snijd de paprika in stukken en verwijder de zaadlijsten
Doe alles in de blender en maal tot een egale soep
Voeg de olijfolie toe en blend nogmaals tot een fluweel zachte textuur ontstaat
Voeg de azijn toe en breng op smaak met een beetje zout
Plaats de blenderkan in de koelkast en laat minimaal 3 uur afkoelen