Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Andijvie roerbakken met tartaarballetjes en Parmezaanse kaas
Een heerlijk roerbak andijvie recept met tartaatballetjes en Parmezaanse kaas
Voorbereiding:
10
min
min
Bereiding:
10
min
min
Totaal:
20
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
1
ei
15
gr
havermout
peper en zout
naar smaak
300
gr
rundertartaargehakt
1
krop
andijvie
1
ui
75
gr
Parmezaanse kaas
2
klontjes
roomboter
1
tl
kerriepoeder
30
g
walnoten
Zo maak je het
Kneed het ei en de havermout en een beetje peper en zout door het gehakt en draai er 10 balletjes van.
Snijd de andijvie in reepjes en snipper de ui.
Rasp de Parmezaanse kaas.
Bak de ui in een beetje roomboter in een flinke pan, voeg de kerrie en de andijvie (eventueel in delen) toe en roerbak dit 5 minuten.
Verwarm intussen een beetje roomboter in een tweede pan en bak de tartaarballetjes in 6 minuten rondom gaar.