Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Stamppot spinazie recept
Stevige stamppot van spinazie en vissticks
Bereiding:
20
min
min
Totaal:
20
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
500
gr
spinazie
300
gr
aardappel
12
vissticks
met volkoren korstje
2
eieren
1
klontje
roomboter
Zo maak je het
Verwarm de oven voor en bereid de vissticks zoals aangegeven op de verpakking
Kook de eieren
Schil ondertussen de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze gaar
Snijd de spinazie fijn en laat dit in een andere pan slinken (haal van het vuur zodra het vocht uit de spinazie gaat lopen)
Stamp de aardappelen fijn met een klontje roomboter
Roer de spinazie er door
Snijd de vissticks in blokjes en schep ze door de stamppot
Serveer met een gekookt eitje (of schep deze er ook doorheen)