1blokje Natur Compagnie Runderbouillongroentebouillon voor een vegetarische variant
2el BioPlanete Olijfolie & Truffel
200grseizoenspaddenstoelenmix
400mlProvamel Soja Cuisine of kokosmelk
2courgettes
1ui
2tenen knoflook
2el Geo Organics Madras curry paste
Bosje verse koriander
50grEkoland Pijnboompitten
Zo maak je het
Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking, voeg een bouillonblokje toe aan het water. Snijd ondertussen de courgette in blokjes van maximaal 1x1 cm, hak de paddenstoelen grof en snipper de ui.
Verwarm een scheutje olie in een ruime pan en bak hierin de courgette, de paddenstoelen en de ui in 5 minuten zacht.
Snijd de knoflook fijn en voeg deze samen met de kruidenpasta toe. Schenk de Provamel Soja cuisine (of kokosmelk) erbij, breng aan de kook en laat nog 5 minuten zachtjes pruttelen.
Rooster in een droge pan de pijnboompitten goudbruin. Hak de verse koriander grof.
Roer twee eetlepels truffelolijfolie door de rijst. Verdeel de rijst over 4 borden. Maak in het midden een kuiltje. Schep hier de curry in.