Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gevulde puntpaprika's met hazelnoten en cantharellen
Voorbereiding:
10
min
min
Bereiding:
30
min
min
Totaal:
40
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
4
Rode puntpaprika
100
gr
Cantharellen
50
gr
Hazelnoten
1
takje
Rozemarijn
50
ml
Room
1
Knoflook
150
gr
Witte bonen
1
tl
Kaneel
100
gr
Geraspte kaas
1/2
tl
Zout
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden
Snijd de paprika's in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten met pitjes
Hak de volgende ingrediënten fijn en doe ze in een kom: cantharellen, witte bonen, rozemarijn, knoflook en hazelnoten
Voeg de kaneel, het zout, de geraspte kaas en de room toe
Schep alles door elkaar (het wordt een beetje een plakkerig geheel)
Vul hier de halve paprika's mee en plaats ze in de oven voor 30 minuten