Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bosbessenmuffins van havermout
Onweerstaanbaar lekkere bosbessenmuffins van havermout
Voorbereiding:
10
min
min
Bereiding:
35
min
min
Totaal:
45
min
min
Porties:
6
Dit heb je nodig
300
gr
Bosbessen
200
gr
Havermout
2
Eieren
130
ml
Melk
1
mespuntje
Zout
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden
Doe 250 gram bosbessen samen met de rest van de ingrediënten in een ruime kom
Pureer met een staafmixer, keukenmachine of blender
Schep de rest van de bosbessen door het beslag, bewaar er een paar voor bovenop
Vet 6 muffinvormpjes in en verdeel hierover het beslag
Bak de muffins in 35 minuten gaar in het midden van de oven
Laat even afkoelen.
Extra
De muffins blijven een beetje vochtig van binnen. Bewaar ze in de koelkast voor maximaal twee dagen.
Voedingswaarde
Sugar:
3
g