Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Vegetarische carpaccio van rode biet
Heerlijke vegetarische variant van de bekende carpaccio
Voorbereiding:
10
min
min
Totaal:
10
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
2
rode bieten
voorgekookt
30
gr
Rucola
40
gr
Geitenkaas
1
Sinaasappel
10
gr
Pompoenpitten
1
el
Olijfolie
Peper en zout
Naar smaak
Zo maak je het
Rooster de pompoenpitten in een droge pan op hoog vuur totdat ze goudbruin zijn
Doe de rucola in een kom en schenk er de olijfolie overheen, breng op smaak met peper en zout
Snijd dunne plakjes van de rode bieten met een mandoline of een mes en verdeel ze over twee platte borden
Verdeel de rucola erover
Schil de sinaasappel, snijd in kleine stukjes en verdeel samen met de geitenkaas en de pompoenpitten over de bietencarpaccio