Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Simpel salade voorgerecht in komkommerbakje
Mooi voorgerecht dat makkelijk te maken is van komkommer, rucola, olijven en zongedroogde tomaatjes
Voorbereiding:
3
min
min
Bereiding:
2
min
min
Totaal:
5
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
1
Komkommer
50
gr
Rucola
10
Groene olijven
2
Zongedroogde tomaatjes
30
gr
Feta
2
el
Pijnboompitjes
1
el
Olijfolie
1
mespuntje
Peper
Voor de dressing
3
el
Yoghurt
volle
1
mespuntje
Peper
2
tl
Dille
gedroogd
Zo maak je het
Snijd linten van de komkommer met een kaasschaaf en vorm er een bakje van op een bord
Doe de rucola in een ruime kom, voeg de olijfolie en de peper toe en schep door elkaar
Verdeel de rucola over de twee komkommerbakjes
Snijd de olijven in plakjes en de zongedroogde tomaat in repen
Verdeel over de salade en brokkel ook de feta er overheen
Maak van de yoghurt, peper en dille een dressing en garneer hiermee het bord en de salade
Rooster in een droge pan de pijnboompitjes en verdeel over de borden