Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Restjes recept - De basis voor elke verlepte groente
Een recept met restjes groente
Voorbereiding:
5
min
min
Bereiding:
10
min
min
Totaal:
15
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
Restjes groente in stukken gesneden
2
el
Tikka masala curry pasta
die van Patak's vinden we erg lekker, maar andere zijn ook prima
1
blik
Kokosmelk
1
Avocado
Zo maak je het
Bak de restjes groente beetgaar
Voeg de currypasta toe en bak kort mee
Voeg de kokosmelk toe en laat even zachtjes pruttelen
Snijd de avocado rondom de pit doormidden, draai de helften van elkaar af, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil met een lepel
Prak het vruchtvlees fijn met een vork en roer door de curry