Zorg ervoor dat de diepvriesspinazie ontdooit is. Je kunt dit het beste een dag van tevoren doen door de spinazie in de koelkast te plaatsen in een zeef met een schaal eronder. Zo kan het vocht er uit
Doe de spinazie in een zeef en druk met de bolle kant van een lepel het laatste vocht uit de spinazie. Doe de spinazie vervolgens in een ruime schaal
Vermaal de rode kidneybonen met de ui (schil verwijderen en grof hakken) en knoflook (schil verwijderen) in een keukenmachine
Voeg het mengsel toe aan de spinazie
Voeg ook de rest van de ingrediënten toe en meng het tot een mooi geheel
Vorm nu van ongeveer twee eetlepels een mooie groenteburger. Laat de groenteburgers 20 minuten in de koelkast op een vel bakpapier opstijven
Smelt in een koekenpan op matig vuur een klontje roomboter en bak hierin de burgers om en om totdat ze mooi donkerbruin zijn (ongeveer 3-4 minuten per kant)