Snijd de courgette in de lengte in plakken van 1/2 centimeter dik
Bestrijk de plakken met olijfolie en bak ze in een grillpan aan beide kanten bruin en zacht, bestrooi ze tijdens het bakken met een beetje peper en zout
Vul de waterkoker met water, zet hem aan en plaats een steelpan op het fornuis
Verdeel ondertussen de spinazie over 2 bordjes
Laat de courgetteplakken even uitlekken als ze klaar zijn
Snijd de granaatappel doormidden, houd de helft bovenin een schaal en sla op de achterkant met een pollepel zodat de pitjes eruit vallen
Nu is het tijd om de eitjes te pocheren: Vul de steelpan met het kokende water, zet het vuur laag zodat het water tegen de kook aan blijft (het moet niet hard borrelen)
Breek een ei boven een beker en giet het ei voorzichtig vanuit de beker in het hete water, houdt het ei eventueel met 2 lepels in toom
Laat het ei nu maximaal 3 minuten in het water liggen en schep eruit met 2 lepels
Leg het gepocheerde ei eerst op een leeg bord zodat het overtollige water niet in je salade terecht komt
Herhaal dit met het tweede ei
Leg de courgettelinten op de spinazie, het gepocheerde ei erbovenop
Snijd de cherry tomaatjes doormidden en verdeel over de salade
Verkruimel de geitenkaas en voeg ook de granaatappelpitjes toe