Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gegrilde aubergine met tomatensalsa
Bijzonder gerecht van aubergine met heerlijke tomatensalsa
Voorbereiding:
5
min
min
Bereiding:
25
min
min
Totaal:
30
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
2
Aubergine
kleine
4
el
Olijfolie
Peper en zout
naar smaak
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden
Was de aubergines en snijd ze over de lengte in tweeën
Kerf ze in met een scherp mes zodat je allemaal vierkantjes krijgt
Verdeel de olijfolie over de aubergines en plaats ze in de oven voor 25 minuten
Bereid ondertussen de
tomatensalsa
Leg de aubergines op een bord zodra ze klaar zijn, bestrooi ze met peper en zout en verdeel een paar flinke scheppen tomatensalsa over de gegrilde aubergines