Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gewokte spinazie met amandelen en geitenkaas
Voorbereiding:
15
min
min
Totaal:
15
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
400
gr
spinazie
vers
75
gr
Zongedroogde tomaten
50
gr
Amandelen
ongezouten en ongebrand
25
gr
Pijnboompitten
100
gr
Geitenkaas
3
el
Olijfolie
Peper
naar smaak
Zo maak je het
Was de spinazie goed af
Snij de zongedroogde tomaatjes in reepjes
Wok de spinazie in 2 delen (omdat het anders vast niet in de pan past) totdat het goed geslonken is, ongeveer 5 minuten op hoog vuur met de olijfolie
Bak ondertussen de pijnboompitten en amandelen lichtbruin in een pannetje
Verdeel de gewokte spinazie over 2 borden en strooi de noten en tomaatreepjes er overheen
Brokkel nu de geitenkaas boven de spinazie en strooi wat peper over je gerecht