Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gele curry met rode kidneybonen
Deze gele curry met veel groente zet je snel op tafel
Voorbereiding:
25
min
min
Totaal:
25
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
250
gr
Rode kidneybonen
Bonduelle
1
Banaan
1/2
Rode paprika
1/2
Courgette
1/2
Paksoi
125
gr
gerookte spekblokjes
50
gr
Amandelen
1/2
Kokosmelk
2
el
Gele curry pasta
Koh Tai
7
takjes
koriander
vers
Zo maak je het
Was de paprika, courgette en paksoi en snij in blokjes
Snij de banaan in plakjes
Bak de spekjes aan in een wokpan voor ongeveer 2 minuten
Voeg nu de paprika, courgette en paksoi toe en wok nog 3 minuten op hoog vuur
Voeg nu de kokosmelk, currypasta, kidbeybonen, en koriander toe en laat 5 minuten pruttelen op laag vuur
Voeg als laatst de amandelen en banaan toe en verwarm nog even mee (ongeveer 2 minuten)
Schep met een soeplepel in diepe borden, eet smakelijk!
Extra
Maak er een vegetarische curry van door de spekjes weg te laten