Spoel de quinoa goed af (anders smaakt de quinoa bitter)
Leg de quinoa in een pan, voeg 600 ml water toe en breng aan de kook
Verzamel nu alle ingrediënten, snij de tomaatjes doormidden en de feta in blokjes
Zodra de quinoa kookt zet je het vuur iets lager en laat je het 10 minuten koken, af en toe roeren. Het water moet helemaal opgenomen zijn (geen deksel op de pan!)
Terwijl de quinoa zachtjes kookt kan je de granaatappel slachten
Snij de granaatappel doormidden, houd een helft met de pitjes naar beneden in een hoge schaal en sla met een pollepel op de schil
Herhaal met de andere helft en verwijder wat meegekomen schilletjes
Laat de quinoa even afkoelen zodra hij klaar is
Snij ondertussen de koriander en de munt fijn
Meng alle ingrediënten voor de dressing in een schaaltje en verdeel vervolgens gelijkmatig door de quinoa
Schep nu de rozijnen, amandelen, feta, granaatappelpitjes (met sap), tomaatjes, koriander en munt door de salade, maar houdt van alle ingrediënten een klein beetje apart
Dit leg je bovenop de salade voor een mooi resultaat
En nu aanvallen! Je kan de quinoa salade ook even bewaren in de koelkast als je nog iets anders bij de salade maakt