Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Spinazie salade met tomaten, komkommer en geitenkaas
Voorbereiding:
10
min
min
Bereiding:
5
min
min
Totaal:
15
min
min
Porties:
4
Dit heb je nodig
200
gr
Spinazie
verse spinazie
1/2
Komkommer
4
Tomaten
100
gr
Geitenkaas
125
gr
Spekjes
2
el
Olijfolie
Peper
naar smaak
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden
Bak de spekjes knapperig in een kleine pan
Was de spinazie en leg in een schaal
Snij de komkommer in lange reepjes (blokjes of plakjes kan natuurlijk ook, maar die reepjes zien er zo leuk uit ;-))
Snij de tomaten in vieren
Zet de geitenkaas 2 minuten in de oven, zodat ie een beetje smelt
Verdeel de komkommer en tomaat over de spinazie, giet de olijfolie er overheen
Leg vervolgens de warme geitenkaas erop en strooi daarna de uitgebakken spekjes er overheen
Strooi als laatst wat vers gemalen peper over de salade