Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Makreelsalade met sinaasappel
Bereiding:
15
min
min
Totaal:
15
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
1
Makreel
2
Sinaasappels
1/2
krop
Ijsbergsla
1
Ui
1
el
Peterselie
vers
Zo maak je het
Verwijder het vel van de makreel en pluk het vlees van de vis, voel goed met je vingers zodat je geen graten meeneemt
Stop de makreel in een schaal
Snijd de ui klein en meng door de makreel
Snijd de sla in kleine stukjes en verdeel over twee borden
Schep de makreel er bovenop
Schil de sinaasappels met een mes en snij vervolgens in blokjes, verwijder witte velletjes
Verdeel de sinaasappel stukjes over de makreel en giet het sap van de snijplank er ook overheen
Strooi de peterselie over de salade