Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Groentecurry maken
Heerlijke curry met groenten uit het winterseizoen
Voorbereiding:
10
min
min
Bereiding:
15
min
min
Totaal:
25
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
500
gr
prei
2
peren
Doyenné du Comice
150
gr
kastanje champignons
250
ml
kokosmelk
2
el
currypasta
2
el
olie
125
gr
zilvervliesrijst
Zo maak je het
Bereid de rijst zoals aangegeven op de verpakking
Snijd de prei in ringen en was grondig
Doe een scheutje olie in een ruime pan en bak hier op matig vuur de prei in aan
Snijd ondertussen de paddestoelen in plakjes
Voeg de paddestoelen toe als de prei geslonken is
Voeg de currypasta en de kokosmelk toe
Laat 5 minuten zachtjes pruttelen zodat de prei goed zacht wordt
Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes
Voeg de peer toe, schep door elkaar en serveer de curry met de zilvervliesrijst