Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Quiche met gehakt en aspergetips
een heerlijke quiche die er ook nog eens prachtig uitziet
Voorbereiding:
15
min
min
Bereiding:
30
min
min
Porties:
3
personen
Dit heb je nodig
1
courgette
1
teen
knoflook
300
gr
gehakt
biologisch
1
el
sojasaus
1
rode ui
12
kerstomaatjes
5
eieren
200
gr
crème fraîche
1/2
tl
kerriepoeder
1
snuf
grove peper
100
gr
groene aspergetips
2
takjes
basilicum
50
gr
Parmezaanse kaas
Zo maak je het
verwarm de oven voor op 200℃
snijd de courgette in blokjes en haal de knoflook door een knoflookpers
bak de courgette, het gehakt, de knoflook en de sojasaus 5 minuten in een pan en zet daarna het vuur uit
snijd intussen de rode ui in plakken en de kerstomaatjes doormidden
kluts de eieren en roer dit samen met de crème fraîche, kerriepoeder en grove peper door het gehaktmengsel
schep het mengsel in een flexibele taartvorm en verdeel goed
beleg de quiche met de tomaatjes, rode ui, aspergetips en blaadjes basilicum
rasp de Parmezaanse kaas en strooi dit over de quiche
bak de quiche in 30 minuten gaar en goudbruin in de oven