Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Havermoutkoekjes met pindakaas
Voorbereiding:
10
min
min
Bereiding:
15
min
min
Porties:
15
koekjes
Dit heb je nodig
150
gr
havermout
2
bananen
rijpe
90
gr
pindakaas met stukjes noot
70
gr
rozijnen
1/2
el
honing
Zo maak je het
verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht)
pel de rijpe bananen en prak ze in een schaal
voeg de pindakaas en de honing toe en meng goed
voeg de havermout en de rozijnen toe en schep alles goed door elkaar
maak met 2 lepels hoopjes op een met bakpapier beklede bakplaat en druk de hoopjes een beetje plat, vorm ze nog een beetje bij met je vingers
bak de koekjes in 10-15 minuten goudbruin in de oven, laat ze even afkoelen