snijd de courgette in blokjes, snijd de knoflook fijn en snipper de ui
fruit de ui in een pan met olijfolie, voeg de courgette en knoflook toe en bak 3 minuten
voeg de rijst, de kruiden, het water en de salsa toe en laat 10 minuten zachtjes koken met de deksel op de pan
voeg de zwarte bonen toe en verwarm nog even mee. Is het water opgenomen en de rijst nog iets te hard? Voeg dan nog wat water toe.
snijd de ijsbergsla in stukken en de trostomaten in blokjes
haal het vruchtvlees van de avocado uit de schil en prak met een vork, meng met de sour crème
dek de tafel met de volkoren wraps, het burrito mengsel, de sla, de avocado-sour creme en de gesneden tomaat, vul de burrito's naar smaak. Niet te vol, want dan valt er van alles uit
Extra
Burrito's meenemen? Beleg ze met de ingrediënten, vouw de onderkant naar binnen en rol de wrap op, wikkel in aluminiumfolie.