Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sri Lankaanse curry met linzen en zoete aardappel
Voorbereiding:
5
min
min
Bereiding:
30
min
min
Porties:
2
personen
Dit heb je nodig
350
gr
zoete aardappel
1
courgette
1
ui
100
gr
champignons
200
gr
linzen
uitlekgewicht
400
ml
kokosmelk
½
el
gele currypasta
Zo maak je het
schil de zoete aardappel en snijd het vruchtvlees in blokjes, kook de zoete aardappelblokjes +/- 8 minuten
snijd intussen de courgette in blokjes, de champignons in plakjes en snipper de ui, laat de linzen uitlekken
fruit de ui in een beetje olijfolie, voeg de courgette en champignons toe en bak zo'n 8 minuten
voeg de currypasta toe, bak kort mee, voeg vervolgens de linzen, (afgegoten) zoete aardappel en kokosmelk toe en laat 15-20 minuten zachjes koken
Extra
serveer de curry met pita broodjes of
naan
.