Snijd de kipfilet in blokjes en doe ze in een kom, schep de sojasaus en sesamolie er doorheen en zet apart.
Snipper de rode ui, snijd de knoflook fijn.
Maak de sugar snaps schoon, snijd de rode paprika in reepjes en hak de spinazie grof.
Bereid de udon noodles volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Fruit vervolgens de ui in een wokpan met een scheutje olijfolie.
Voeg de knoflook en de spinazie toe en laat de spinazie slinken.
Schep de spinazie uit de pan, voeg de sour cream toe en zet apart.
Bak nu de kipfilet kort aan, voeg de sugar snaps en de rode paprika toe en bak alles op hoog vuur, totdat de kipfilet gaar is en de groenten beetgaar zijn. Snijd intussen de peterselie fijn.
Giet de noodles af, spoel ze goed af met koud water en schep de romige knoflookspinazie en de gewokte kip en groenten er doorheen.
Maak het gerecht af met sesamzaadjes en peterselie.