Indiase salade met parelcouscous, komkommer en granaatappel
Bereiding: 20 minmin
Porties: 4personen
Dit heb je nodig
300grparelcouscous
1ui
1tomaat
1komkommer
10grkoriander
1groene rawitpeper
150grgranaatappelpitten
2elcitroensap
zout
½tlChans massala
60gramandelenongezouten
100grwitte kaas
Voor de dressing
3takjesverse munt
4elvolle yoghurt
1tlgemberpoeder
½limoen
1elhoning
snufzeezout
Zo maak je het
Bereid de parelcouscous volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Snijd de ui fijn en snijd de komkommer in kleine blokjes.
Snijd de tomaat in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees ook in kleine blokjes.
Snijd de koriander en de rawitpeper fijn.
Meng de parelcouscous in een ruime kom met de ui, komkommer, tomaat, koriander, rawitpeper, de amandelen en de granaatappelpitten en voeg wat zeezout, het citroensap en de chans massala kruiden toe, schep om.
Snijd de munt fijn en meng de ingrediënten voor de dressing in een schaaltje.
Giet de dressing door de kachumbar, meng alles goed en laat de smaken 10 minuten op elkaar inwerken.