Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept pittige tonijnburgers
Heerlijke en pittige tonijnburger
Voorbereiding:
10
min
min
Bereiding:
10
min
min
Totaal:
20
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
225
gr
Tonijn
op water
1
Ei
10
stengels
bieslook
vers
2
takjes
peterselie
vers
1
el
Citroensap
2
tl
Sambal
Peper
naar smaak
40
gr
Breadcrumbs
Zo maak je het
Laat de tonijn uitlekken in een zeef
Hak de bieslook en de peterselie fijn
Doe alle ingrediënten in een ruime kom en kneed het goed door elkaar
Zorg ervoor dat er geen stukken tonijn meer tussen zitten
Vorm er drie tonijnburgers van
Verwarm een klontje roomboter in een pan
Bak hierin de burgers 5 minuten per kant op matig vuur