Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Overnight oats van amandelmelk
Bereiding:
10
min
min
Totaal:
10
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
130
gr
Havervlokken
250
ml
Amandelmelk
ongezoet
2
el
lijnzaad
gebroken
3
tl
Kaneelpoeder
2
Appels
Zo maak je het
Bereid dit ontbijt de avond van te voren voor
Meng de havervlokken, de lijnzaad, 2 theelepels kaneelpoeder en de amandelmelk in een schaal en plaats deze afgedekt in de koelkast
Haal de overnight oats de volgende ochtend uit de koelkast, roer het even door elkaar
Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd de appels in blokjes, roer deze door de overnight oats
Verdeel het mengsel over twee schaaltjes of glazen en strooi er nog een theelepel kaneel overheen