Leg de kipfilet in een steelpan, giet het kokende water er overheen en laat 15 minuten koken
Snij ondertussen de paprika in reepjes, verwijder de zaadlijsten
Snij de ui fijn
Schil de gember en pers uit met een knoflookpers boven een schaaltje
Pers ook de knoflook uit, voeg toe aan de gember
Snij de bieslook fijn en leg ook in het schaaltje
Voeg nu de yoghurt en wat peper en zout toe, goed mengen, je dressing is vast klaar
Snij nu de avocado doormidden, verwijder de pit en snij in reepjes, lepel de reepjes uit de schil
Haal de kipfilet met een vork uit het kokende water en leg op een snijplank, snij doormidden en controleer of je kipfilet gaar is, zo niet, nog even terug in de pan
Snij de kipfilet in dunne plakjes
Verdeel nu de sla over 2 borden en verdeel de paprika, avocado en rode ui ook over de borden
Serveer de dressing in een schaaltje of druppel direct over de salade