Ons derde boek komt eraan! ‘Voedzaam & Snel. De 100 populairste recepten’ is de titel en zegt direct goed wat je kunt verwachten: de 100 populairste recepten van onze site. Eindelijk op papier 😉
Je kunt het boek hier bestellen.

Dit boek hebben we samengesteld met jouw hulp. De recepten die het meest zijn bekeken, geliked en gedeeld, staan allemaal in dit boek. Ook hebben we de leukste reacties van onze website bij de recepten in het boek vermeld. We zijn super benieuwd wat jullie ervan vinden!

Waarom de 100 populairste recepten in een boek?

Online is fijn, maar we hebben gemerkt dat onze recepten veel worden geprint. Ook hebben we inmiddels zoveel recepten gemaakt, dat het natuurlijk leuk is om de allerbeste recepten, de toppers die je veel vaker wilt maken, gebundeld te hebben in een fijn boek.

Omdat Sven’s fotografie kunsten behoorlijk zijn verbeterd, hebben we populaire oudere recepten van de website opnieuw gefotografeerd. Die mooie en realistische beelden van echte recepten (wij doen niet aan eten oneetbaar maken om het er mooier uit te laten zien) doen je het water in de mond lopen en geven direct een beeld van wat je kunt verwachten. En niet te vergeten: alle recepten zijn lekker toegankelijk, eenvoudig om te maken en, op een kleine uitzondering na, supersnel klaar.

We hopen dat jullie genieten van de recepten uit ons derde boek: Voedzaam & Snel. De 100 populairste recepten

Eind april ligt ons nieuwe boek in de winkels, maar je kunt hem nu al reserveren via Bol! Hij kost € 15,-

Bestel ons nieuwe boek
‘De 100 populairste recepten’