In de vorige verbouwingsblog noemde Sven al ‘de laatste loodjes‘. Ik denk dat ie daar iets te voorbarig mee was. We zijn namelijk nog niet klaar. We hebben zelfs geen einddatum in ons hoofd. Die hadden we eerst wel hoor, maar die is zo vaak verschoven dat ik het maar heb losgelaten.

We hebben daarentegen wel zicht op onze nieuwe keuken! Afgelopen week kwam Tieleman Keukens langs om de keuken in te meten. We kwamen erachter dat door de opgehoogde vloer (voor vloerverwarming) en het verlaagde plafond, de totale hoogte iets kleiner is geworden. Maar gelukkig past de keuken er precies in!

spelen op karton
Spelen doen we in de woonkamer op karton

Kunnen we straks gaan inrichten?

Wat verlang ik naar het moment dat we naar de loods kunnen rijden om onze meubels op te halen. En dan eindelijk te kunnen inrichten en aankleden. In een rommelschuur bij ons in de buurt heb ik oude fotolijstjes op de kop getikt die ik donkergrijs wil verven.

Ook heb ik heel tof behang gekocht voor de muur naast de keuken. Het is een engraved bloemenpatroon van Kek Amsterdam.
Qua accessoires denk ik aan oud roze en oker geel … Maar daar moet Sven nog heel erg aan wennen. Twee mooie okergele vazen staan al klaar in het kantoor :-)

engraved flowers Kek Amsterdam
Engraved flowers van KEK Amsterdam

En het idee is om een super retro lampenkap met zelf gekozen stof bij de eethoek te plaatsen. Een klassieke kap dus maar dan met moderne kleuren. Mijn vader heeft een eigen lampenkappenbedrijf dus we zitten dicht bij het vuur.

Ik hoop dat ik jullie snel foto’s kan laten zien van een heerlijk ingericht huis. Maar eerst gaan we naar het volgende hoogtepuntje: het plaatsen van de nieuwe keuken! Stay tuned :-)

P.S. de openingsfoto van deze blog, is van juni 2019.