Yes yes yes! We zijn eruit, het is gelukt. WE HEBBEN EEN KEUKEN GEKOCHT! Ja, het is tóch die donkere keuken geworden. Ik ben er helemaal blij mee en ben zo benieuwd hoe ie er straks uit zal zien in ons huis. Sven vindt de donkergrijze kastjes in combinatie met hout nu ook heel tof. Al vindt ie het nog wel een beetje spannend … Kijk je mee naar onze nieuwste vlog?

Vlog #2 | Het kopen van onze keuken

Nu nog een aantal weken wachten en dan kunnen we eindelijk lekker uitgebreid koken. Genieten van de luxe dat de koelkast in ons huis staat en niet in de schuur. Genieten van heel veel brede lades en opbergruimte! Genieten van een prachtig mooie keuken.

In de tussentijd nog even doorbikkelen met de verbouwing. Zodat het liefst, vrij snel na het plaatsen van de keuken, de vloer erin kan.
En we zijn ook uit het vloer dilemma …. we gaan voor hout!

waar de keuken moet komen
Nu is het nog leeg … daar achterin moet de nieuwe keuken komen!

Het kopen van een keuken moet een feest zijn, is het motto van Tieleman Keukens. Ella ging gezellig mee en dat was prima te doen. Ze hebben er namelijk een leuke speelhoek en een bioscoop. En een iPhone met YouTube Kids is ook niet vervelend als je nog even de laatste details moet doorspreken …

Maarten heeft ons weer supergoed geholpen! En als afsluiter kregen we een grote mand mee vol met heerlijke streekproducten. Inderdaad: het was een feestje :-)

Met Ella in de showroom
tekenen voor de nieuwe keuken
Nu is het ‘officieel’

Bekijk hier ons vorige filmpje.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Tieleman Keukens. Onze nieuwe keuken kopen we gewoon zelf maar voor dit artikel krijgen we wel een vergoeding. Alles wat we schrijven op onze website is onze mening. Bekijk onze disclaimer voor meer informatie.