Het is weer tijd voor een nieuwe update in ons keukenproject! Op aanraden van mijn schoonvader hebben we een bezoek gebracht aan de showroom van Tieleman Keukens in Middelharnis. Bekijk onze nieuwste video om te zien hoe dat ging.

Lekkere foodvideo’s

Als we straks een mooie keuken hebben in ons verbouwde huis, dan willen we daar veel foodvideo’s gaan opnemen. Zodat jullie straks ook kunnen zien hoe je iets maakt, in plaats van alleen maar te lezen. Ook lijkt het me leuk om af en toe iemand uit te nodigen en dan samen te koken. Het bezoek aan de showroom was voor ons dan ook het moment om onze vlog aspiraties op te pakken. We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden! Volg je ons YouTube kanaal al? Er staan nog niet zo veel filmpjes maar daar komt snel verandering in.

Wordt de keuken licht of donker?

In onze vlog nemen we je mee in onze zoektocht naar een nieuwe keuken. We weten al een beetje wat erin moet. Mede dankzij al jullie goede tips en ervaringen die jullie met ons hebben gedeeld. Maar we weten nog niet hoe en op welke plek die elementen in een keuken moeten komen. En belangrijker nog: komen we er samen uit? Sven wil heel graag een lichte keuken, ik wil graag een donkere keuken …

Een keuken showroom bezoeken

Als het tijd is voor een nieuwe keuken, is het bezoeken van een showroom echt een aanrader. Niet alleen om te bepalen welke keuken je mooi vindt. Maar vooral om ook te kijken naar de indeling van je nieuwe keuken. Wij zijn geholpen door Maarten. Hij wist ons goed advies te geven en kwam met goede punten waar we zelf nog helemaal niet aan hadden gedacht. En wat we ook heel fijn vonden: nooit werden we gepusht om een keuze te maken of direct een keuken aan te schaffen. Over zo’n grote keuze als een nieuwe keuken, moet je toch een aantal nachten slapen (en wij nóg veel langer, mede door een mega verbouwing).

Vlog | een bezoek aan de keukenshowroom

In deze video nemen we je mee naar ons bezoek aan de showroom van Tieleman Keukens in Middelharnis. Een prachtige showroom met 60 keukens in uiteenlopende prijsklassen (van zeg maar betaalbare A-kwaliteit tot extreem exclusief en voor ons onbetaalbaar). Samen struinen we door de showroom en bekijken we allerlei keukens. Vervolgens helpt Maarten ons om een keuken te ontwerpen. Wat voor keukenblad, wat voor kastjes, waar willen we (bar)krukken, hoe groot wordt het eiland? En nog heel veel meer.

in de showroom van Tieleman Keukens

Na een heerlijke lunch in de lunchroom heeft hij de schetsen digitaal gemaakt en kunnen we het ontwerp bekijken op een ‘LivingWall’. Staan we straks in deze keuken te koken? (LivingWall = gigantisch scherm waarop je de keuken digitaal ziet alsof je er in staat. Zie video).

We nemen de schetsen en alle tips met ons mee naar huis en gaan er nog even goed over nadenken. En stiekem denk ik aan het nieuwe jaar. Want ik ben deze verbouwing, die al sinds juni duurt, behoorlijk zat. Zo, laten we daar maar even eerlijk over zijn. Zeker met het herfstige weer is het behoorlijk vervelend om steeds naar de schuur te moeten lopen om iets uit je koelkast te pakken. En dan weer naar boven te moeten voor servies. Ik hoop dat we snel een keuze kunnen maken en dat de keuken binnenkort geplaatst kan worden! Duimen jullie met ons mee?

Oja, je kunt hun showroom ook virtueel bekijken.

aan het schuren
Aan het schuren. In dit gedeelte moet de keuken komen …
Ella in de woonkamer
Ella vindt het allemaal wel prima … ze helpt papa graag met klussen.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Tieleman Keukens. Onze nieuwe keuken kopen we gewoon zelf maar voor dit artikel krijgen we wel een vergoeding. Alles wat we schrijven op onze website is onze mening. Bekijk onze disclaimer voor meer informatie.