Disclaimer

Alles op www.voedzaamensnel.nl is eigendom van Voedzaam & Snel. De inhoud op www.voedzaamensnel.nl is door ons (jennifer & Sven) samengesteld tenzij anders is aangegeven.

Wij doen er alles aan om de inhoud van www.voedzaamensnel.nl met de grootst mogelijke zorg samen te stellen. Toch kan het voorkomen dat publicaties onjuistheden bevatten. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de inhoud van www.voedzaamensnel.nl. Wij zijn in geen enkel opzicht aansprakelijk voor directe of indirecte schade ten gevolge van het gebruik van www.voedzaamensnel.nl. Ook niet ten gevolge van het koken en bereiden van recepten die op www.voedzaamensnel.nl getoond worden. Ook niet ten gevolge van adviezen die gedaan worden.

Tekst

Alle artikelen, alsook de recepten, die getoond worden op www.voedzaamensnel.nl zijn door ons gemaakt tenzij anders is aangegeven. Op de artikelen is het auteursrecht van toepassing. Dit betekent dat de artikelen niet elders gebruikt mogen worden zonder nadrukkelijke toestemming van de maker. Wil je een recept van ons gebruiken voor een publicatie elders? Neem dan contact met ons op.

Fotografie

Alle fotografische werken die getoond worden op www.voedzaamensnel.nl zijn door ons gemaakt tenzij anders vermeldt. Op de werken is het auteursrecht van toepassing. Dit betekent dat de werken niet elders gebruikt mogen worden zonder nadrukkelijke toestemming van de maker. Voor het ongevraagd gebruiken van de fotografische werken zijn wij genoodzaakt een schadevergoeding in rekening te brengen.

Uitzondering:
De fotografische werken mogen elders, en alleen online, gebruikt worden mits er direct onder de afbeelding een duidelijke hyperlink is opgenomen naar de locatie van het originele bestand (n.b. Socialmediakanalen zijn géén locaties van originele bestanden). Na publicatie dient de gebruiker melding te maken van het gebruik: contact.

Copyright © 2012-2017 www.voedzaamensnel.nl. All Rights Reserved.

Gesponsorde artikelen op Voedzaam en Snel

Het is mogelijk dat je gesponsorde artikelen tegenkomt op www.voedzaamensnel.nl. Wij plaatsen deze artikelen om te kunnen voorzien in het onderhoud van onze website. De artikelen schrijven we zelf en berusten op onze eigen mening. Het komt vaak voor dat we adverteerders moeten afwijzen omdat we het niet eens zijn met het product of de dienst die ze leveren. We plaatsen alleen gesponsorde artikelen die passen bij Voedzaam & Snel. Wil je meer informatie over het laten plaatsen van een gesponsord artikel? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze ‘samenwerken’ pagina.

Advertenties op Voedzaam & Snel

Op onze website worden beeldadvertenties getoond. Deze advertenties worden geplaatst door Adfactor of Google. De Google advertenties die op onze website getoond worden, zijn gebaseerd op de internetgeschiedenis van je browser. Wij kunnen geen invloed uitoefenen op de advertenties die getoond worden.