Het-Groene_smoothie-Boek-3D-met-schaduw-LRHet Groene Smoothie Boek
Door Jennifer & Sven van Voedzaam & Snel
Heb jij ‘m al?

Het Groene Smoothie Boek is een super leuk receptenboekje dat vol staat met heerlijke groene smoothierecepten, handige tips en leuke weetjes.

Groene smoothies zijn in! Ze geven je lichaam een extra portie vitamines, mineralen, vezels en soms ook goede vetten, stuk voor stuk belangrijke stoffen die je helpen bij het verkrijgen of het behouden van een gezond lichaam. Met dit boek in handen beschik je over 30 heerlijke recepten die je helpen om een nog gezondere jij te worden.

Met Het Groene Smoothie Boek kun je als beginnende smoothiedrinker een hoop inspiratie opdoen. De 30 recepten zijn simpel, lekker én gezond. Ze verbeteren je huid, stoelgang, immuunsysteem, energielevel, bloeddruk en concentratie. We maakten de beste groene smoothierecepten voor dit boek en voegden er als bonus drie rode smoothies aan toe. Alle recepten zijn 100% natuurlijk. Naast de recepten krijg je inspirerende tips en duidelijke informatie om je eigen groene smoothierecepten te bedenken en eindeloos te variëren. Op naar een vitaler lichaam met groene smoothies!

Het-Groene-Smoothie-Boek-banner-2

Bestel Het Groene Smoothie Boek

 

Jouw selfie in Het Groene Smoothie Boek?

Tot en met zondag 17 augustus 2015 uur riepen we smoothie-liefhebbers op om een smoothie selfie te maken. We willen jullie bedanken voor het opsturen van de leuke smoothie selfies! We hebben er heel veel kunnen gebruiken. Ben je benieuwd of jouw smoothieselfie in het boek staat? Bestel het boek dan via Bol.com, of vraag naar Het Groene Smoothie Boek in de boekhandel.