Ons nieuwe boek ligt in de winkels! Je kunt 50x Lekker gezond & betaalbaar nu bestellen bij bol.com en andere online boekhandels.

Gezond eten duur? Nee hoor, met de 50 makkelijke recepten in ons nieuwe kookboek laten we voor eens en voor altijd zien dat bewust koken ook nog eens ontzettend betaalbaar is. Wie slim koopt en slim kookt, eet elke dag een verse, voedzame en snelle maaltijd binnen budget. En wie goed voor zichzelf zorgt, kan de wereld aan!

Bekijk hier een inkijkexemplaar van ons nieuwe boek.

Als we het hadden over gezond eten, hoorden we mensen steeds vaker zeggen dat dat veel te duur is. We stonden voor een leuke uitdaging: laten zien hoe je gezond kunt eten zonder dat je bankrekening daar onder leidt. In een tijd waarin alles duurder lijkt te worden, geven wij tips en praktische recepten die ervoor zorgen dat ook jij betaalbaar en gezond kunt eten.

Ons nieuwe boek is online beschikbaar en in de boekhandel te vinden. We hebben weer veel plezier beleefd aan het maken van dit mooie kookboek en we hopen dat jullie er ook heel blij mee zijn! Heb je vragen of wil je ons iets vragen, stuur dan een mailtje naar info@voedzaamensnel.nl
Veel plezier met koken!

50x lekker gezond en betaalbaar

Tip: kijk ook eens naar ons boek 50x meer lunchen zonder brood.