Het is alweer de laatste maand van het jaar. Sinterklaas is het land uit en de kerstman staat te popelen om met veel gezelligheid de kerstdagen te voorzien van vele leuke cadeaus. Nu nog hopen op een dik pak sneeuw en het plaatje is compleet.

Met de kerstdagen laten we onze gezonde bedoelingen een beetje los. Het draait dan om gezelligheid, een lekker wijntje en goed eten. Echt het kerstgevoel! In 2015 gaan we er weer met volle moed tegenaan. En even de teugels laten vieren kan op z’n tijd niet zo veel kwaad. Als je een heel jaar gezond gegeten hebt is het ook wel fijn om het jaar af te sluiten door wat minder streng voor jezelf te zijn.

En dan nog iets leuks:
We zijn fan van de goed verzonnen Albert Heijn reclames. Keer op keer weten ze ons weer aan het lachen te krijgen met de meest ludieke filmpjes en reclames. Het volgende filmpje wilden we jullie dan ook niet onthouden. Deze past perfect bij de echte kerstgedachte en het filmpje is wederom prachtig in beeld gebracht.

We wensen iedereen hele fijne, gezellige en liefdevolle kerstdagen toe. En we hopen dat jullie allemaal in 2015 weer met plezier onze gezonde recepten gaan maken. Zullen we er met z’n allen een super gezond 2015 van maken?

Groetjes van Sven en Jennifer

 

– Voor het delen van dit filmpje krijgen we een vergoeding. Lees onze disclaimer