We hebben superleuk nieuws: ons nieuwste boek is nu te bestellen! Vandaag bestelt = morgen in huis. We zijn super trots op dit mooie handzame boek vol met heerlijke recepten. We hopen dat door dit boek nog meer mensen elke dag 250 gram groente binnen krijgen. Met de handige weekplanning gaat dat zeker lukken!

Gezonde weekmenu’s bevat meer dan 80 lekkere, simpele en snelle recepten. Hét gemakkelijkste antwoord op: wat eten we vanavond?
Veel mensen worstelen dagelijks met de vraag: wat moeten we nu weer eten? Met dit overzichtelijke boek is het plannen van de maaltijden voortaan een fluitje van een cent. Het boek bevat 12 snelle gezonde weekmenu’s voor door de week, extra inspiratie voor het weekend en een boodschappen- en koelkastlijst met calorieëntabel.

Klik hier om Gezonde weekmenu’s te bestellen

Gezonde weekmenu’s

Gezonde weekmenu’s is ons vijfde boek. En we zijn er supertrots op. Het bevat namelijk 12 weekmenu’s met stuk voor stuk superlekkere recepten die makkelijk te maken zijn. Misschien zit jouw favoriet er ook wel tussen, want onze allerlekkerste recepten mochten niet ontbreken in dit boek.

12 weken gezond eten zonder moeite

Iedere week bevat 6 hoofdgerechten: 5 snelle gerechten die binnen 20 minuten op tafel staan en 1 weekendrecept dat ietsje langer mag duren, maar nog steeds weinig tijd kost. 1 avond hebben we vrij gelaten: op die avond is er ruimte voor iets anders. Misschien eet je bij vrienden of familie, of ga je een keertje lekker uit eten?

Ieder weekmenu is gevarieerd en voedzaam en we hebben er ook voor gezorgd dat je koelkast aan het einde van de week weer helemaal leeg is en dat je niet blijft zitten met restjes. En voor de dingen die niet helemaal opgaan, geven we tips hoe je ze bij je lunch of ontbijt kan gebruiken. Lekker praktisch!

We hopen dat jullie veel hebben aan ons boek Gezonde weekmenu’s. Hier kun je hem bestellen bij Bol.com.