Maak nu kans op een Magimix keukenmachine

Reserveer direct!

YES! Op 21 juli verschijnt ons nieuwe boek: Gezond leven doe je zo!. Als je het boek reserveert voordat hij in de winkels ligt, maak je kans op een Magimix keukenmachine t.w.v. € 350,-. Bol.com verloot onder alle mensen die het boek reserveren 1 Magimix keukenmachine. De winnaar krijgt na 21 juli een mail van Bol.com.

Magimix 4200 XL

Met deze fantastische machine van topkwaliteit kun je echt alles! Hakken, prakken, snijden en kneden, pureren, mengen, mixen en ga zo maar door. We zijn super blij dat we onder de mensen die ons boek reserveren deze geweldige keukenmachine mogen weggeven, we gebruiken hem namelijk zelf ook en hij heeft ons nog nooit in de steek gelaten. Net als de Magimix blenders trouwens, die functioneren ook nog steeds perfect na het maken van duizenden groene smoothies op alle smoothiedemo’s die we hebben gegeven.

ovaley4200ymultiy2

Wil je meer weten over de Magimix 4200 XL die we weggeven? Check de site van Magimix (kijk ook even onder het kopje ‘accessoires’, om te zien wat voor handige hulpmiddelen je er allemaal bijkrijgt).

Achterkant-omslag

Nog even op een rijtje

Wil je kans maken op de Magimix 4200XL keukenmachine:

1- Reserveer dan vóór 21 juli 2015 ons nieuwe boek: Gezond leven doe je zo!
2- Bol.com selecteert de winnaar.
3- Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Deze actie is gesloten, je kunt niet meer deelnemen. De winnaar heeft een e-mail ontvangen van Bol.com. 

Reserveer hier ons boek!