Het gaat super goed met ons boek! De 3e druk ligt al in de winkels, de 4e druk wordt gemaakt en het duurt niet lang meer voordat we de 5e druk gaan voorbereiden! En daar hebben we jullie hulp bij nodig, want we zijn weer op zoek naar jouw smoothie selfie! Maak een selfie terwijl je een groene smoothie drinkt en kom in Het Groene Smoothie Boek met je foto.

In Het Groene Smoothie Boek zijn nu 2 pagina’s gevuld met mooie smoothie selfies. En voor de vijfde druk willen we daar nog 2 pagina’s aan toevoegen. Vind je het leuk om vereeuwigd te worden in ons leuke boek? Maak dan nu een leuke smoothie selfie en stuur hem hieronder in!

Hoe kom je in Het Groene Smoothie Boek?

  1. Maak een selfie terwijl je een groene smoothie drinkt (dit is dus een foto van jezelf die je zelf maakt. Je mag ook samen met iemand op de foto gaan, zolang je de foto maar zelf maakt)
  2. Upload de foto hieronder
  3. Met het uploaden van de foto geef je ons toestemming om de foto te gebruiken in Het Groene Smoothie Boek in onbeperkte oplage
  4. Afhankelijk van hoeveel foto’s wij ontvangen, maken wij (Jennifer & Sven) een selectie uit de ingezonden foto’s voor in het boek. Zodra de nieuwe druk van Het Groene Smoothie Boek in de winkels ligt, laten we dat weten :-)

We kijken uit naar jullie smoothie selfies!

Met het versturen van je smoothie selfie geef je ons toestemming de afbeelding te gebruiken in Het Groene Smoothie Boek. Voedzaam & Snel is niet aansprakelijk  voor schade, uit welke oorzaak dan ook ontstaan aan zaken of personen veroorzaakt door het insturen van je smoothie selfie.