Super leuk! We hebben van dit heerlijke recept een filmpje gemaakt waarin we je precies uitleggen hoe je de curry maakt. Onderaan deze pagina vind je ook het recept en de bereidingswijze.

We love curry’s!

Kumars-tandooriToen Kumar’s ons vroeg hun producten te proberen, wilden we daar graag aan meewerken. We hebben er voor gekozen om een curry te maken met de tandoori specerijenpasta. En wat is er nu lekkerder dan een gezonde en goed gevulde curry? Door de pompoen, haricots verts, avocado en yoghurt bevat dit recept een grote hoeveelheid verschillende vitaminen en mineralen. En die kunnen we in de natte en winderige herfstperiode goed gebruiken om onze weerstand op peil te houden.

De smaakmaker en basis van dit recept is de specerijenpasta van Kumar’s, die volgens originele receptuur wordt bereidt met alleen verse ingrediënten. Er wordt voor de tandoori specerijenpasta geen gebruik gemaakt van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Daar worden we blij van. Zodra je het bakje openmaakt ruik je de heerlijke Aziatische kruidencombinatie die bestaat uit knoflook, gember, komijn, kardemom, chillies, kurkuma, nootmuskaat, kruidnagel, kaneel, koriander en munt. De kruiden combineren perfect bij de zacht gegaarde pompoen en haricots verts.

Wil je meer informatie over de producten van Kumar’s, neem dan hier een kijkje.

Met het recept ben je niet lang bezig. Als de pompoen aan het garen is, heb je alle tijd om de currysaus te bereiden die we maken van avocado, yoghurt en de specerijenpasta. Naast deze herfstcurry kun je met de specerijenpasta vele andere heerlijke gerechten maken. Denk maar eens aan wraps gevuld met kip die gebakken is in de specerijenpasta of een curry met kokosmelk en garnalen. Nomnomnom ;-)

1+1 actie vanaf 26 oktober!

Vanaf vandaag (26 oktober) krijg je bij de Albert Heijn de mogelijkheid om twee Kumar’s producten te kopen voor de prijs van één. Een mooie gelegenheid om de producten te proberen.

– Voor dit artikel krijgen we een vergoeding. Lees onze disclaimer –