De feestdagen komen er weer aan! Het leek ons daarom leuk om jullie kans te laten maken op een schitterend cadeau voor onder de kerstboom. We geven deze toffe Magimix keukenmachine weg t.w.v. € 350,-! 

Het geluid is geraden! Ruthger van Dijk gefeliciteerd met het winnen van de Magimix Keukenmachine. Het goede antwoord moest zijn: Het breken van een stuk gember.

Raad het geluid!

Je moet er natuurlijk wel wat voor doen ;-) En dat is: het geluid raden!!! Inderdaad, we zijn geïnspireerd door het geluid van Q-Music (wat Q-music kan, kunnen wij natuurlijk ook). Onze spelregels zijn alleen een beetje anders. Want, denk je te weten welk geluid we zoeken? Laat je antwoord dan achter als reactie onder dit bericht, als reactie op Facebook, of als reactie op ons filmpje YouTube. Wie als eerste het goede antwoord achterlaat als reactie op Facebook, YouTube of onder dit bericht, wint de Magimix keukenmachine. Je mag je antwoord ook overal achterlaten natuurlijk.

We geven hints weg

Het geluid is best moeilijk te raden, maar we gaan jullie helpen. We hebben filmpjes gemaakt waarin we hints geven. We vertellen alleen niet wanneer de filmpjes op YouTube verschijnen. Wil je de hints als eerste ontvangen? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal.

Magimix keukenmachine

Wil je meer informatie over de Magimix keukenmachine, neem dan hier een kijkje.