We hebben een leuk nieuwtje voor deze maandagmorgen: ons boek: Voedzaam & Snel. De 100 populairste recepten is alleen vandaag voor een TIENTJE te koop bij de ECI! Leuk om jezelf of iemand anders cadeau te doen. Als inspiratiebron voor een voedzame lente :-D 

De 100 populairste recepten is een lekker praktisch boekje: precies zoals je van ons gewend bent. Het bevat een verzameling van de 100 populairste recepten van de website. We hebben de selectie gemaakt op basis van hoe vaak een recept is bekeken, hoeveel positieve reacties een recept heeft ontvangen en hoe vaak een recept is geliked en gedeeld op social media. De leukste reactie hebben we bij de recepten vermeld. Het boek is opgedeeld in de hoofdstukken ontbijt, lunch & salades, smoothies & sappen, snacks & smeersels, avondeten, bijgerechten en toetjes.

We zijn trots op deze selectie van drie jaar bloggen, hopelijk geniet jij er net zo van!

“Juist nu iedereen het drukker heeft dan ooit bewijzen Jennifer & Sven dat gezond eten niet veel tijd hoeft te kosten. Laat je inspireren om gezond en lekker te koken zonder extra tijd kwijt te zijn.”

Dagdeal: bestel ons boek: “De 100 populairste recepten” vandaag voor €10,-

Je kunt ons nieuwste boek Voedzaam & Snel. De 100 populairste recepten alleen vandaag, maandag 10 april 2017, voor slechts €10,- bestellen via deze link. (Normale prijs is €15,-)