Yes!! De tweede druk van ons nieuwste boek ‘De 100 populairste recepten’ ligt inmiddels in de winkel. Met de feestdagen in aantocht leek het ons leuk om er een aantal weg te geven. Heb je hem al? Dan kun je hem ook weggeven aan een vriendin of vriend.

Hoe kun je een exemplaar bemachtigen?

Door een reactie achter te laten onder dit bericht. Lekker makkelijk. Wat voor reactie je plaatst, mag je zelf weten. Verras ons maar ;-)

Actievoorwaarden

De actie loopt van van donderdag 10 november 2016 tot en met zaterdag 12 november 2016. We maken op zondag 13 november 2016 bekend wie een boek zal ontvangen.

De 100 populairste recepten

Niet gewonnen? Bestel het boek hier.

– Update 13 november 2016 –

🎉 And the winners are … 🎉

Wow, wat was het moeilijk om 4 winnaars te kiezen uit de bijna 350 reacties! En daarom hebben we ook lekker 8 winnaars geselecteerd in plaats van 4! Bedankt voor al jullie mooie, lieve en leuke reacties. We hopen dat de 8 winnaars superblij zijn met de tweede druk van ons nieuwste boek ‘De 100 populairste recepten’.

De namen van de winnaars zijn: Rolf, Mathilde, Suzanne, Esther, Laura, Veerle, Loena en Marja. Jullie hebben een mailtje van ons ontvangen waarin we om je adres vragen, zodat we het boek kunnen opsturen. Veel plezier ermee!

de100populairsterecepten