Eindelijk is het zover: ons boek met 30 lekkere, simpele en gezonde smoothierecepten ligt in de winkels, YES!

In de Bruna, de Ako, V&D, de Bijenkorf, The Read Shop en in veel meer boekhandels in het land! Zelfs in België kun je Het Groene Smoothie Boek tegen het lijf lopen. En natuurlijk kun je ons boek ook gewoon bij Bol.com bestellen. :-)
Heb je ons boek ergens gespot? Maak er een foto van en post het op onze Facebookpagina!

Dinsdagavond 4 november maken we live smoothies op de Ladies Night van de Vlaamse Boekenbeurs. Hier kun je smoothies uit ons boek proeven die we live blenden! Op onze Facebookpagina houden we je op de hoogte van meer smoothie demo’s.

Op naar een nog gezondere jij met Het Groene Smoothie Boek!

Header

HGSM-02

Met Het Groene Smoothie Boek kun je als beginnende smoothiedrinker een hoop inspiratie opdoen. De 30 recepten zijn simpel, lekker én gezond. Ze verbeteren je huid, stoelgang, immuunsysteem, energielevel, bloeddruk en concentratie. We maakten de beste groene smoothierecepten voor dit boek en voegden er als bonus drie rode smoothies aan toe. Want onze rode smoothies zijn ook super lekker en gezond! Alle recepten zijn 100% natuurlijk. Naast de recepten krijg je inspirerende tips en duidelijke informatie om je eigen groene smoothierecepten te bedenken en eindeloos te variëren. Op naar een vitaler lichaam met groene smoothies!

Klik hier om Het Groene Smoothie Boek te bestellen bij Bol.com