Hiephoi! Wat is hij weer mooi geworden. Ons inmiddels vierde boek ligt vanaf nu in de winkels en is online te bestellen. (vandaag besteld = morgen in huis). We hebben al veel positieve reacties ontvangen van mensen die het Saladeboek in huis hebben, dat belooft veel goeds. We zijn er ontzettend trots op en we hopen dat we met ons nieuwe Saladeboek weer veel mensen kunnen motiveren en inspireren om verantwoord en gevarieerd te lunchen.

Bestel hier ons nieuwe boek!

 

Saladeboek 3D cover

Het Voedzaam en Snel saladeboek, zit boordevol inspiratie voor makkelijke, gezonde salades voor thuis, op het werk en onderweg. Simpele en gezonde recepten met ingrediënten uit alle seizoenen en geschikt als lunch, maaltijdsalade of bij een picknick. Makkelijk te bereiden en mee te nemen! Met de praktische recepten en handige tips willen we jou helpen om op een eenvoudige manier gevarieerd te lunchen.

Klik hier voor het inkijkexemplaar –>

  • 50 eenvoudige en gezonde saladerecepten
  • Per recept uitgewerkt: ‘Voorbereiding’ en ‘Bereiding’
  • Handige lunchtrommel tips
  • Groentedagboek, check of je voldoende groente binnenkrijgt
  • Salademixer, hiermee stel je de lekkerste gezonde salades helemaal zelf samen

Makkelijke, gezonde salades van Voedzaam & Snel

Je eigen gezonde lunchsalade meenemen naar het werk is trend. Maar elke keer dezelfde salade eten gaat op den duur vervelen. Jennifer & Sven van Voedzaam & Snel bedachten de lekkerste salades voor thuis en onderweg. Makkelijk thuis voor te bereiden en mee te nemen in een broodtrommel of bakje.

Zorg voor voldoende variatie en lunch een aantal keer per week met een vullende maaltijdsalade. Zo krijg je een grotere hoeveelheid vitaminen, mineralen, vezels en goede vetten binnen. Hierdoor kan je lichaam optimaal functioneren waardoor je lekker in je vel zit en je met energie de rest van de dag tegemoet kunt zien.