Sinds oktober ligt Het Groene Smoothie Boek in de winkels. En wij zijn heel benieuwd wat jij er van vindt! Wat vind je bijvoorbeeld van Mangolicious, Chilled Greens en Gigagember? Het zijn drie groene smoothierecepten uit Het Groene Smoothie Boek, en jij kunt hem winnen!

Wil jij ons boek recenseren? Laat je naam en e-mailadres dan in een reactie onder dit bericht achter. Wij kiezen vijf personen uit, zij krijgen het boek thuisgestuurd. Laat ons vooral weten wat je er van vond, en plaats je recensie op Bol.com bij Het Groene Smoothie Boek.

Met Het Groene Smoothie Boek kun je als beginnende smoothiedrinker een hoop inspiratie opdoen. De 30 recepten zijn simpel, lekker én gezond. Ze verbeteren je huid, stoelgang, immuunsysteem, energielevel, bloeddruk en concentratie. We maakten de beste groene smoothierecepten voor dit boek en voegden er als bonus drie rode smoothies aan toe. Alle recepten zijn 100% natuurlijk. Naast de recepten krijg je inspirerende tips en duidelijke informatie om je eigen groene smoothierecepten te bedenken en eindeloos te variëren. Op naar een vitaler lichaam met groene smoothies!

Hoe kan ik Het Groene Smoothie Boek winnen:

– Laat je naam en e-mailadres in een reactie onder dit bericht achter (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en is alleen voor ons zichtbaar)
– Je kunt een reactie plaatsen tot en met donderdag 27 november
– Wij (Jennifer & Sven) kiezen willekeurig vijf personen uit
– We maken de winnaars bekend op vrijdag 28 november onder dit bericht
– We vragen de winnaars in een e-mail om zijn of haar adresgegevens zodat we het boek kunnen toesturen
– Schrijf vervolgens jouw recensie over ons boek op Bol.com wanneer het jou uitkomt

We zijn benieuwd wat jullie van ons gezonde boekje vinden ;-)

Het Groene Smoothie Boek gaat naar:

Het was moeilijk om te kiezen uit zoveel leuke en enthousiaste reacties! De volgende 5 reacties hebben gewonnen, bekijk je e-mail zodat we het boek kunnen opsturen. We zijn benieuwd naar jullie recensies!

Annewien Stolk: Het wordt tijd om onze Jip en Janneke van 16 en 18 met een smakelijke smoothie te verleiden tot een gezond alternatief voor hun bad habbit. Hier kunnen we wel wat hulp bij gebruiken van u en tevens hebben we dan een zeer kritisch testpanel paraat.

We zijn erg benieuwd naar de mening van het kritische testpanel! :-)

Jet: Hoi, ik volg jullie al een tijdje. Al wat heerlijke gerechtjes gemaakt ! Dank. Ben bewust bezig met gezond leven en groene smoothies horen daar bij. Het is mij nog niet gelukt een gezonde, lekkere groene smoothie te maken. Met jullie boek denk ik dat wel te kunnen.

Dat moet toch zeker wel gaan lukken!

Anita: Wat zou ik graag dit boek willen testen! We hebben een grote moestuin en ik ben altijd maar bezig met inmaken, invriezen etc. Daarnaast eten we natuurlijk altijd groen van de tuin, maar nog hebben we vaak meer dan we kunnen wegwerken. Nog nooit gedacht om de groenten als smoothie te gebruiken, dus ja, ik ben heeeeel enthousiast over dit boek!

Kim: Blender staat hier nu te wortel te schieten, dus jullie boek is meer dan welkom 

Zet de blender maar vast klaar :-)

Lydia: Leuk! Ben sinds een paar weken begonnen met smoothies om weer fit en in shape te komen na mijn 2e zwangerschap. Ik kan wel wat inspiratie gebruiken! Thanks!

Bij deze de inspiratie voor 30 verschillende groene smoothie recepten!

We willen iedereen bedanken voor de leuke reacties. Houd onze website, Facebook en Instagram in de gaten want binnenkort komt er weer een hele leuke actie aan!