Klinkt wel tof, vind je niet. Een ‘Bloginsider’. Als Bloginsider ben je net even wat meer betrokken bij Voedzaam & Snel. We kunnen je bijvoorbeeld vragen om een product voor ons te testen. Een recept te proberen, een review te schrijven, je mening te geven over een ontwikkeling of met Bloginsiders onder elkaar meedoen aan een campagne of promotie.

Als Bloginsider bepaal je natuurijk helemaal zelf waar je wel en niet aan mee wilt doen en of je er überhaupt tijd voor hebt. No worries, je zit nergens aan vast. Wij zijn gewoon op zoek naar betrokken personen die regelmatig onze site bezoeken. Je zou het ook ‘fans’ kunnen noemen, maar dat vind ik wat te ver gaan. Dat is meer iets voor popidolen. Zingen doe ik alleen in de keuken. En onder de douche.

Bloginsider worden?

 

-> Klik hier <-

 

We starten direct: de HelloFresh Blog Battle

Ben je enthousiast geworden en heb je je aangemeld als Bloginsider? Dan staat je direct wat leuks te wachten: de Blog battle!

25 Bloginsiders ontvangen gratis de HelloFresh box voor een week en gaan hiermee aan de slag

Dit is de bedoeling: als je uitgekozen wordt om een van de 25 foodboxen te ontvangen ga je daar lekker mee koken. Van jouw creaties maak je spetterende foto’s. Deze foto’s deel je op een speciaal aangemaakte Facebookpagina. De Bloginsiders van een collega foodblogger, De Hippe Vegetariër, posten op diezelfde Facebookpagina ook hun foto’s. Wie van alle blogbattels de mooiste foodfoto maakt, wint een SMEG keukenmachine t.w.v. €445,- Hoppa! Dat is niet mis. Dus een week gratis eten en kans maken op een mooie keukenmachine. Leuke start als Bloginsider toch?

Lijkt het je wat? Meld je dan aan als bloginsider. Helaas kunnen er maar 25 meedoen. Wees er snel bij.

Foodfotografie

Als foodfotograaf wil ik natuurlijk heel graag dat onze bloginsiders de mooiste foto’s gaan maken. Daar ga ik je uiteraard bij helpen. Dat doe ik alleen in een persoonlijk mailtje naar de 25 bloginsiders die mee gaan doen aan de Blog Battle. (we willen natuurlijk niet dat de bloginsiders van De Hippe Vegetariër ook mijn tips leest) ;-)

Meer weten over HelloFresh? Neem een kijkje op de website.